Våra duktiga elektriker finns till hands med allt annat du kan behöva hjälp med. Saknas det en elbilsladdare, ett uttag, belysningsstyrning, smarta hemdetaljer? Vi löser det! Använd vårt kontaktformulär eller slå en signal till oss!

Önskar du få kontakt med oss, går det bra att nyttja kontaktformuläret eller kontaktinformationen längst ned på sidan

Smarta hem

En produkt i detta segment kan lösa det det som alla pratar om med röststyrning, appar, automatisk styrning av utomhusbelysningen och alla andra smarta idéer du har. MEn de kan även lösa det där som alltid besvärat men som tidigare varit dyrt och komplicerat. Kanske strömbrytaren sitter på fel sida om dörren? Det hade varit bra om alla lamporna i fönsterbelysningen startar med en knapp? Garderoben slocknar av sig själv, även om du lämnat den på? Låt oss gemensamt hitta det som gör din vardag enklare.

Laddbox

Med en laddbox från kvalitetsmärket Huawei har du full kontroll med stöd av en användarvänlig app. Den kan både agera på egen hand eller som en fullt integrerad del av din sol- och batteri anläggning då den kommunicera direkt med både växelriktare, batterier och SmartMätare.

Goda råd

Att få saker att funka med sladdar och apparater är en sak. Det ska även bli snyggt, praktiskt och installerat med kvalitet. Vi känner en stolthet i det vi gör och vi vill att du ska bli nöjd med vår insats. Tveka inte att ta kontakt med oss för att diskutera fram en lösning även om du bara kan formulera ditt behov eller dina önskemål.

Bästa möjliga bemötande och genomförande gällande installationen av solceller. Tydlig offert, snabb och bra montering/installation och tydlig faktura, toppen! Snabba svar genom hela förloppet, både på mail av Maria och Fredrik på telefon. Rekommenderar varmt SOEAB som leverantör av solceller.

Thomas Jonsson / Google

Mycket nöjd med utfört arbete. Bästa offert av de jag tog in, SOEAB kunde uppfylla alla mina behov. Arbetet var färdigt innan avtalad tid med mycket bra statusinfo och bemötande i hela processen. Solcellerna började direkt producera el vilket syns perfekt i appen. Väntar nu på att Vattenfall gör sitt så att jag om nån vecka kan sälja överproduktionen. Kan varmt rekommendera Solceller och Elektriker i Trosa.

Christina Gerde / Google

Fredrik och hans med kollegor levererar som vanligt 5 stjärnor. Allt var klart på utsatt tid och det är kvalite på allt det här företaget tar sig an. Även det små detaljerna sitter så som att ta av sig skorna och lämnar alltid snyggt efter sig, men viktigast är supporten där man alltid får snabba svar! Tack Fredrik, Alexander, Dan, Maria och de två snabba men duktiga montörerna som jag inte vet namnen på

Mathias Åhlberg / Google