Vad sägs om en offert?

Fyll i formuläret så kontaktar vi er med rätt erbjudanden.

Drömmer du om solpaneler?

Slå oss en signal så hjälper vi er att ta fram rätt solcellspaket.

Nöjda Kunder

Mycket nöjd med utfört arbete. Bästa offert av de jag tog in, SOEAB kunde uppfylla alla mina behov. Arbetet var färdigt innan avtalad tid med mycket bra statusinfo och bemötande i hela processen. Solcellerna började direkt producera el vilket syns perfekt i appen. Väntar nu på att Vattenfall gör sitt så att jag om nån vecka kan sälja överproduktionen. Kan varmt rekommendera Solceller och Elektriker i Trosa.

Christina Gerde / Västerljung

Fredrik och hans med kollegor levererar som vanligt 5 stjärnor. Allt var klart på utsatt tid och det är kvalite på allt det här företaget tar sig an. Även det små detaljerna sitter så som att ta av sig skorna och lämnar alltid snyggt efter sig, men viktigast är supporten där man alltid får snabba svar! Tack Fredrik, Alexander, Dan, Maria och de två snabba men duktiga montörerna som jag inte vet namnen på.

Mathias Åhlberg / Vagnhärad

Soeab levererade vad de lovat och höll alla tider, trots snöoväder lyckades de leverera på utsatt dag! Snygg installation med fina kabeldragningar dessutom bra pris jämfört med övriga offerter. Fredrik har haft en väldigt positiv attityd och utmaningar har lösts på effektiva sätt. Soeab har tydligt kunden i fokus.

Andreas Gidlöf / Trosa